Tripulació

 Proposem la navegació amb tripulació per que creiem que es la millor manera d’aprofitar un viatge en veler. La experiència al llarg dels anys ens ha demostrat que es perd molt de temps organitzant compres, àpats, neteja, etc… Et proposem oblidar-te de les obligacions diàries i participar en la navegació amb la tranquil•litat de tenir dos professionals de la vela al teu costat o gaudir d’un magnífic fondeig sense haver de pensar com estarà el dinar en sortir de l’aigua o si hi haurà alguna beguda fresca per a prendre a l’ombra.

Cada any preparem el programa de navegació amb cura i il•lusió. Des de les sortides dia i els cursos de navegació a la participació en regates o les grans travesses per la Mediterrània o l’Atlàntic. Estem preparats per a dur-te als racons més recòndits i fascinants.

En Toni Casas, capità de Iot, Patró professional d’embarcacions d’esbarjo i RYA Ocean yachtmaster (titulació professional britànica) és un enamorat de la Mediterrània, bon coneixedor de tots els destins i amb vint anys d’experiència nàutica professional ha realitzat més de deu travesses de l’Atlàntic i està disposat a compartir la seva experiència i coneixements amb tu.

L’Ana Saez, patró de iot, navegant professional, infermera i cuinera és la responsable de que tot estigui a punt abans i durant la navegació, capaç de cuidar-te i sorprendre’t amb un àpat fantàstic, una beguda freda o un aperitiu en el moment just.

Els dos formem un equip i fem de la nostra feina una forma de vida que ens agrada. Els nostres coneixements en navegació, experiència marinera i ganes de compartir l’Onas et donen la tranquil•litat necessària per a que en els teus viatges i travesses arribis a bon port, coneixent altres cultures, vivint el mar i navegant a vela.