El veler

Onas aèrea

L’Onas  és un veler d’alumini dissenyat per l’ arquitecte naval de prestigi mundial German Frers  com a veler de creuer-regata oceànic ràpid, robust i confortable que ha creuat l’Atlàntic varies vegades i ha navegat per molts dels mars del planeta demostrant excel·lents qualitats marineres.  Té tres cabines dobles, bany i sala menjador. Està totalment equipat per a navegar en qualsevol mar amb bon o mal temps, acompanyat sempre per la seva tripulació, el Toni i l’Ana amb gran experiència nàutica professional.

Des de la seva construcció com a veler de regates oceànic se li han fet varies modificacions per a fer més confortable la estància als seus tripulants. Està preparat per a allotjar vuit tripulants (deu en sortides de dia) amb les comoditats necessàries per a oblidar-se que la terra existeix si és precís, sense la obligació d’amarrar per a omplir els dipòsits d’aigua o fer la compra diàriament.

interiors de l'Onas

interiors de l’Onas

Eslora 15 m. Manega 4,38 m. Calat 2 m

Aparell: Balandre

Material de construcció: alumini

Veles: Major amb sabres forçats, Gènoves 1 i 2 (enrotll.), Spinnaker (amb mitjó), Floc, trinqueta i tormentí

Motor: Solé Diesel 85cv

Capacitat: 6 tripulants + patró i cuinera-marinera (8 en sortides de dia)

GPS, Radar, Pilot automàtic, Pilot de vent, Ràdios VHF i BLU, radiobalissa, rai salvavides, Pneumàtica semirígida amb motors foraborda de 5cv i 8cv, Dessalinitzadora (aigua potable, 80 l/h), Aigua calenta, Nevera i congelador, Radio-CD-MP3

Distribució Interior